Vývoj konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem - Zorkóciová, Otília, 1954-
Historický vývoj konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem. Vymedzenie spoločenskej zodpovednosti. Súčasné prístupy ku konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem. Shareholder verzus stakeholder prístup.