Novela štandardu IFRS 7 týkajúca sa prevodu finančného majetku - Tumpach, Miloš, 1970-
V októbri 2010 vydala IASB ďalšiu novelu štandardu IFRS 7, ktorou sa rozširujú pravidlá pre zverejňovanie doplňujúcich informácií o finančných nástrojoch.