Obmedzovanie hospodárskej súťaže a protisúťažné konanie - Tóth, Miroslav, 1961-
Hospodárska súťaž a jej dôležitosť pre celú Európsku úniu. Politika hospodárskej súťaže presadzovaná Európskou komisiou pre zvýšenie rastu ekonomiky a zamestnanosti. Zabezpečenie efektívnej hospodárskej súťaže na vnútornom trhu.