Partizáni sú späť! A bojujú o zákazníka - Švorcová, Petra
Gerilový marketing. Propagácia produktu čo najvýraznejšie a za čo najmenej peňazí. Praktické príklady gerilového marketingu. Vzbudiť pozornosť a vytvoriť zážitok .