Nezáživná prezentácia? Už nikdy viac! - Švorcová, Petra
Ako sa pripraviť na prezentáciu. Tri základné komponenty úspešnej prezentácie. Upútanie pozornosti diváka, jasná prezentácia informácií, nikdy nestrácať kontrolu. Ako zaujať na prezentácii.