Euro-americký a japonský vplyv na prácu manažérov so znalosťami a vybrané metódy vzdelávania v slovenských organizáciách - Hudec, Michal
Znalosti v dnešnom svete. Euro-americký pohľad na znalosti. Japonský pohľad na znalosti. Výskum realizovaný v slovenských organizáciách. Využívanie znalostného manažmentu. V akej miere sa využíva koučing, mentoring a tieňovanie pracovných pozícií.