Roľ sovremennych muľtimedijnych technologij v meždunarodnom sotrudničestve vuzov - Kultan, Jaroslav, 1960-
Možnosti medzinárodnej spolupráce vysokých škôl. Využívanie moderných technológií (IKT) v medzinárodnej spolupráci vysokých škôl.