Dominantné vplyvy formovania a rozvoja manažmentu - Poniščiaková, Oľga
Riadenie ako proces koordinácie. Dominantné vplyvy formovania manažmentu - vyváženosť systémov a podsystémov manažmentu, turbulentnosť zmien, náročnosť riadenia, nároky na výkonnosť a výsledky.