Nové trendy v oblasti HW a SW algoritmů v IT - Drábek, Vladimír
Rozdelenie algoritmov na ktorých prakticky závisí celá oblasť informačných technológií. Verzie algoritmov, ktoré sa používajú alebo sú navrhnuté pre implementáciu v počítači. Optimálne algoritmy pre softverové i hardverové realizácie. Výber ilustrujúci nové postupy.