Zákon o financovaní škôl (2) od 1. 3. 2011 - Matula, Ján
Znenie a komentár k zákonu č. 38/2011 Z.z. z 2. februára 2011, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 597/2003 Z.z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení ... a o zmene a doplnení niektorých zákonov.