Kontraktačná fáza obchodu s hmotným tovarom s dôrazom na dodacie podmienky podľa novej verzie – INCOTERMS 2010 - Valachovičová, Viktória
INCOTERMS a zmluvný manažment. Subjekty, zmluvy a doklady (medzinárodnej) obchodnej a prepravnej operácie. Kúpna zmluva. Ďalšie zmluvy - prepravná, zasielateľská, poistná zmluva. INCOTERMS 2010 a cena. Predstavenie INCOTERMS 2010 a porovnanie s predošlou verziou INCOTERMS 2000. Konkrétne doložky INCOTERMS 2010. Výber vhodnej doložky – pohľad oboch zmluvných strán. Cenová kalkulácia v súvislosti so zvolenou doložkou INCOTERMS. Aplikácia INCOTERMS 2010 - prípadové štúdie.