Súčasné požiadavky kladené na osobnosť top manažéra - Priečková, Katarína, 1983-
Osobnosť top manažéra. Požiadavky kladené na top manažérov. Výskum orientovaný na analýzu transformačného vedenia. Aplikovaný dotazník použitý na zisťovanie preferencií štyroch základných nástrojov transformačného štýlu vedenia. Výsledky výskumu, ktorého sa zúčastnilo 361 spoločností pôsobiacich na Slovensku.