Riadenie rizík v retailových zásobovacích reťazcoch - Devečka, Martin
Riadenie rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii v podmienkach maloobchodu. Zostavenie jednorovnicového ekonometrického modelu. Výsledné zostavy regresnej analýzy (hlavne výpočet beta koeficientov), ktoré umožňujú návrh metodiky riadenia rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii. Návrh metodiky riadenie rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii.