Aká forma podnikania je pre vás tá pravá? - Kurjatková, Martina
Možnosti a podmienky podnikania na území Slovenskej republiky. Definícia podnikateľa, ktorý podniká na základe živnostenského oprávnenia. Rozdiel medzi kapitálovou a personálnou spoločnosťou. Praktické rady pri zakladaní firmy.