Marketingový prístup k členeniu nákladov v podniku - Teplická, Katarína
Marketingové náklady v podnikoch. Stratégia marketingových nástrojov v podniku. Náklady podľa položiek marketingového mixu. Rozpočtovanie nákladov. Základné marketingové ciele podniku.