Využitie služieb internetu v súčasných podmienkach v doprave a logistike - Knutelská, Marta
Služby internetu a nástroje internetovej komunikácie. Služba www - World wide web. Využívanie informačných systémov v doprave a logistike. Komplexný systém na sledovanie prevádzky motorových vozidiel.