Pozitívny prístup a skúsenosti sú našou najdôležitejšou devízou - Hrvolová, Barbora
Rozhovor s predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom Union zdravotnej poisťovne, a.s., a Union poisťovne, a.s., Ing. Romanom Podolákom. Medzinárodná poisťovacia skupina Eureko. Slovenský trh zdravotného poistenia.