Marketingové monitorovanie vo vzdelávacej inštitúcii – významný faktor rozvoja znalostnej ekonomiky - Matulčíková, Marta, 1964-
Znalosti a ich význam pre ďalší rozvoj. Klasifikácia znalostí z pohľadu prevoditeľnosti do explicitnej podoby. Školské vzdelávanie a tímové učenie. Marketingové monitorovanie vo vzdelávacej inštitúcii. Trhové postavenie vzdelávacieho subjektu. Marketingová infraštruktúra vzdelávacej inštitúcie a úlohy marketingového monitorovania.