Poznatky z realizácie pilotného projektu k sčítaniu obyvateľov, domov a bytov v roku 2011 - Doktoríková, Viera
Účel pilotného projektu, jeho fázy, opis testovaných činností a vyhodnotenie prvej fázy projektu, ktorá sa týka zberu údajov.