Podniková kultúra a jej vplyv na efektívne využívanie ľudských zdrojov - Fabianová, Jana
Pozitívne a negatívne vplyvy podnikovej kultúry na pohodu pri práci, kvalitu a efektivitu práce ako aj na komplexnú kvalitu samotného podniku. V príspevku sú charakterizované typy podnikových kultúr, pozornosť je venovaná taktiež prvkom vplývajúcim na rozvoj ľudského potenciálu.