Jak bude vypadat pobočkové bankovnictví v 21. století? - Vašák, Lubomír
Pobočkový systém mylGemini Branch v Raiffeisenbank Russia. Nasadenie výkonného front-office systému, ktorý transparentne integruje rozsiahlu sieť pobočiek. Spokojnosť zákazníka zabezpečená komunikačnými prostriedkami pomocou koncepcie multikanálovej štruktúry.