Je záložna spolehlivá jako banka? - Schlossberger, Otakar
Segmenty finančného trhu a postavenie záložní na finančnom trhu v ČR. Zákon Českej republiky o úverových družstvách č. 87/1995 Zb. Hlavné rozdiely medzi bankami a bankovými družstvami. Bezpečnosť a spoľahlivosť záložní. Bankový dohľad a právne predpisy Českej národnej banky.