Hodnocení inovační výkonnosti v EU: nová zjištění a setrvalé problémy - Mráček, Karel
Multikriteriálne hodnotenie inovačnej výkonnosti EÚ. Rozdiely medzi inovačnou výkonnosťou mimoeurópskych krajín a EÚ - 27. Súhrnný inovačný index EÚ 27. Problémy súčasného hodnotenia inovačnej výkonnosti.