Dopady hospodárskej krízy na výkonnosť výrobných podnikov - Kajanová, Jana
Aktuálnym problémom súčasných výrobných podnikov je spôsob ako sa vyrovnať s dopadmi hospodárskej krízy. Naštartovanie, obnovenie, posilnenie a v niektorých prípadoch aj udržanie existencie podniku sa stali kľúčovými otázkami podnikového riadenia. Vývoj a sledovanie výkonnosti, možnosti ozdravenia a revitalizácie sú špecifické pre jednotlivé podniky. Príspevok poukazuje na následky a dopady hospodárskej krízy na výrobné podniky a ich previazanosť s ich výkonnosťou.