Vývoj nezamestnanosti v Slovenskej republike a analýza názorov evidovaných nezamestnaných na rolu sociálneho systému pri riešení nezamestnanosti - Kočišová, Katarína
Príspevok spracováva problematiku nezamestnanosti, pričom uvádza vývoj nezamestnanosti v Slovenskej republike v komparácii s vybranými okresmi Prešovského kraja. Uvádza tiež analýzu názorov vybraných evidovaných nezamestnaných z Prešovského kraja na rolu sociálneho systému v oblasti riešenia nezamestnanosti.