Nové výzvy verejnej správy vo vzťahu k odpadovému hospodárstvu - Beňová, Elena
Príspevok poukazuje na problematiku tvorby odpadov, spôsoby nakladania s odpadmi a úlohy, ktoré riešia orgány štátnej správy i samosprávy v tejto oblasti.