Vliv protikrizových opatření Číny na vývoj její domácí poptávky - Sereghyová, Jana
Špecifiká čínskeho stimulačného programu. Teritoriálna štruktúra čínskeho exportu. Hospodárske protikrízové opatrenia. Vývoj HDP na obyvateľa a počtu obyvateľov v Číne.