Zavádzanie multimediálnych prostriedkov vzdelávania na stredných školách s ekonomickým zameraním - Velichová, Ľudmila
Využívanie informačných technológií a internetu v cvičných firmách na stredných školách. Slovenské centrum cvičných firiem a jeho úloha pri rozvoji cvičného elektronického obchodovania.