Etické kódexy v manažmente organizácií rôzneho typu v Slovenskej republike - Dobiš, Jaroslav
Porovnanie vybraných etických kódexov komerčných, nekomerčných, verejných aj štátnych organizácií s akcentom na spoločné črty a rozdielnosti. Zistenie dostupnosti publikovaných etických kódexov malých organizácií. Stav unifikácie etických kódexov.