Kľúčové znalosti o dodávateľoch v marketingu nákupu - Miklošík, Andrej
Ktoré znalosti možno označiť za kľúčové. Stratégia rozvoja dodávateľa a jeho smerovanie. Unikátnosť technológií. Kolaboratívny vývoj produktu. Kustomizácia existujúcich produktov. Znalosti z používaných informačných systémov.