Financování a udržitelnost sociálních systémů v členských státech EU - Zeman, Karel
Pohľad na výdavky na sociálnu ochranu. Spôsob financovania sociálnych politík v členských štátoch EÚ. Štruktúra zdrojov financovania sociálnej ochrany. Výdavky na zdravotný systém. Investície do ľudského kapitálu. Verejné výdavky na politiky trhov práce.