Krízová komunikácia ako súčasť marketingovej komunikácie podniku - Bednárik, Jaroslav
Pravdivé informovanie o všetkých aktivitách podniku. Podmienky budovania vzťahu vzájomnej dôvery. Stratégia podnikania a úspešnosť riešenia krízy. Nástroje krízového manažmentu. Krízová komunikácia.