Systémy pre riadenie vzťahov so zákazníkmi - Bellová, Stanislava
Riadenie vzťahov so zákazníkmi a nové pohľady spojené so starostlivosťou o zákazníka. Nástroje využívajúce výpočtové a komunikačné techniky. Programovo-technické riešenia Customer Relationship Management (CRM). Rozvoj informačných technológii a marketingové informačné systémy.