Klastry: módní pojem, nebo skuteční zdroj konkurenceschopnosti? - Blažek, Jiří
Pojem priemyselný klaster. Klaster a konkurencieschopnosť, kritická reflexia. Charakteristika klastrov. Ich prínos pre konkurencieschopnosť. Intenzita vzájomných vzťahov medzi členmi klastrov.