Marketingová koncepcia pre expanziu MSP na európsky trh - Čihovská, Viera
Hlavné predpoklady úspešnosti malej firmy a marketingová orientácia. Presadenie sa v konkurenčnom prostredí európskeho trhu. Kooperačné a integračné vzťahy v rámci celej EÚ. Marketingový výskum zahraničného trhu.