Vzťahový marketing v MSP - Čizmadiová, Kristína
Marketing a marketingová politika v malých a stredných podnikoch. Nové techniky aplikovateľné v malých a stredných podnikoch. Vzťahový marketing a spoločnosti, ktoré využívajú sociálne a etické princípy.