Project TransNEW –support for realizing new member and associate states’ potentials in transport research - Georgieva, Margarita
Projekt TransNEW má za cieľ zmapovať možnosti dopravného výskumu v nových členských a v asociovaných štátoch EÚ a definovať stratégie pre stanovenie súčasných modelov spolupráce. Realizuje sa prostredníctvom analýz a šírenia kľúčových vnútroštátnych a regionálnych dopravných výskumných úloh a politík, ktorých cieľom je zvyšovanie konkurencieschopnosti v rámci sociálno-ekonomických a environmentálnych problémov dopravného systému.