Tragickosť a iracionálna krutosť líbyjskej vojny - Škvrnda, František
Revolučné udalosti v Líbyi. Zapojenie Francúzska a Nemecka do líbyjskej vojny. Duch NATO nad Európskou úniou. Dva okruhy veľkých problémov. Rezolúcia OSN. Postoj Ruska a Číny. Trestná výprava na koloniálny spôsob.