Tragickosť a iracionálna krutosť líbyjskej vojny - Škvrnda, František
Problém líbyjských povstalcov - dezorganizácia a neschopnosť skutočnej bojovej činnosti. Medzinárodné reakcie na priebeh vojny. Nezodpovedané otázky.