Outsourcing ako všeobecne uplatniteľná manažérska metóda - Majtánová, Anna
Jednou z moderných manažérskych metód, všeobecne uplatniteľných vo všetkých sektoroch ekonomiky, je aj outsourcing. Príspevok prezentuje šírku alternatív prístupu k nemu. Definuje a vymedzuje druhy outsourcingu, ďalej posudzuje potenciál a riziká outsourcingu a základné manažérské súvislosti. Záver je venovaný príkladu legislatívneho obmedzenia outsourcingu.