Filozofia "Dizajn pre všetkých" a jej využitie v oblasti tvorby a výroby nábytku pre hendikepovaných - Dvořáček, Jan
Nábytok ako finálny výrobok pre jednotlivcov a podnikateľské subjekty za účelom zariaďovania priestorov pre podnikateľskú činnosť. Navrhovanie a tvorba výrobkov a služieb pre čo najväčší okruh osôb. Trendy vo výrobe nábytku pre hendikepovaných. Konkurenčné výhody.