Osobitosti transferov v účtovníctve štátu a samosprávy - Šabíková, Ingrid
Osobitosti výnosov a nákladov. Náklady na transféry z rozpočtu obce resp. VÚC. Náklady z odvodu príjmov v štátnej rozpočtovej organizácii. Zúčtovanie kapitálového transféru v štátnych rozpočtových a príspevkových organizáciách. Ilustračné príklady.