Znalostná organizácia - organizačný koncept pre znalostnú spoločnosť - Kokavcová, Dagmar
Intelektuálny kapitál a znalosti v súčasnej etape vývoja informačnej a znalostnej spoločnosti ako rozhodujúce zdroje zabezpečujúce napredovanie organizácie a získanie konkurenčných výhod. Charakteristika znalostnej organizácie. Komponenty znalostnej organizácie. Komparácia konceptu učiacej sa a znalostnej organizácie.