Stratégia hutníckej spoločnosti z pohľadu segmentácie medzinárodného trhu - Hricová, Miroslava
Rozdiely v procese marketingového a strategického plánovania. Marketingová stratégia a marketingové ciele. Kľúčové oblasti predaja a kritéria pre segmentáciu trhu. Kvalita a rozšírenie ponuky.