Využitie nástrojov komunikačného mixu vo vybranej maloobchodnej sieti - Kolláriková, Zuzana
Využitie nástrojov komunikačného mixu vo vybranej maloobchodnej sieti Tesco Stores SR. Správne zvolená marketingová stratégia a orientácia na zákazníka. Smerovanie komunikačnej politiky a využívanie jej nástrojov.