Legislatíva EÚ o bezpečnosti výrobkov - Buzinkayová, Mária
Definícia pojmu spotrebiteľ. Stručný prehľad histórie ochrany spotrebiteľa v Európskej únii. Prehľad legislatívy EÚ na ochranu spotrebiteľa. Certifikáty EÚ.