Marketingové nástroje lesníctva - komunikácia prostredníctvom médií - Kolláriková, Zuzana
Nástroje komunikačnej politiky a práca s verejnosťou v lesnom hospodárstve. Masmédiá ako realizátori masovej komunikácie. Stratégia rozvoja lesníctva v oblasti práce s verejnosťou. Finančné zabezpečenie komunikácie s verejnosťou prostredníctvom médií.