Riziko chudoby - pretrvávajúca výzva pre ekonomiku Slovenskej republiky - Ondrušek, Miloš
Riziko chudoby v podmienkach ekonomiky SR. Zmenené sociálno-ekonomické podmienky súčasného sveta. Chudoba klasifikovaná ako sociálne riziko. Vývoj novodobých náhľadov na charakter a riešenie chudoby. Analýza vývoja miery rizika chudoby v podmienkach SR.