Využitie nástrojov Business intelligence po implementácii modelu fakultného komunikačného systému na univerzite ekonomického zamerania - Dugas, Jaroslav, 1967-
Manažérsky informačný systém. Tvorba všeobecného modelu komunikačného systému. Návrh konkrétneho modelu univerzitného komunikačného systému. Komunikačný systém na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach.