Porovnanie výdavkov domácností v krajoch Slovenskej republiky - Pacáková, Viera
Porovnanie priemerných výdavkov pripadajúcich na jedného člena domácnosti v krajoch SR na základe výberových údajov štatistiky rodinných účtov za rok 2008. Konečným cieľom bolo porovnanie hustôt rozdelenia pravdepodobnosti premennej X vo všetkých krajoch SR, hodnôt dsitribučných funkcií a vybraných percentilov týchto rozdelení. Využité boli testy dobrej zhody.